Save the date: 7 september Gestampte Meisjes

 
De e-mail is aan de geadresseerden verstuurd

Helmer Molenaar heeft het gehaald. Lang de hete adem gevoeld, maar niet bezweken onder de druk, de GLAZEN BOL gaat voor minimaal 1 jaar naar Amsterdam. Dat is voor onze bol even wennen!

DE HOED is gewonnen door Ronald Laureijsen. Henri Blijleven mag zich een jaar lang VOETBALROVER noemen en Marco Sodderland pakte de titel WIELERROVER. Op sportief vlak laafden Jelle Meens (TRIATLON), Rein van Leeuwen (GOLF) en Toby Hobbelman (HIGHLANDER) zich aan applaus. Yuri Bouwman las de hartens en schoppens het beste. Hij werd POKER kampioen.

We gaan het seizoen feestelijk afsluiten. En uiteraard op een ludieke manier. We hebben theater DE VESTE in Delft afgehuurd en presenteren met trots DE GESTAMPTE MEISJES. Daarom extra leuk om je vrouw, vriendin of minnares mee te nemen. Wij hopen naast de genoemde prijswinnaars op een drukke aanloop.

Naast het optreden van ongeveer een uur gaan we na-praten, borrelen en de prijzen uitreiken. Uiteraard zal de nieuwe kalender 2019-2020 worden bekend gemaakt. Vanaf 19.00 uur ben je welkom, om 20:30 uur kruipen de Gestampte Meisjes het podium op. De afzink is ongeveer van 21:30 tot 23:00 uur gepland.

We zijn een beetje nerveus. Zo’n heel theater, wat nu als iedereen dan op vakantie gaat of al iets anders heeft gepland. Zitten we daar met de meisjes op het podium en een half vol theater. We zouden het daarom leuk vinden als je nu al aan kan geven dat je erbij zal zijn. Wij betalen de rekening, maar hebben een kleine bijdrage nodig om de kosten helemaal te dekken. Rover betaalt 20 euro en voor de roversvrouw willen wij 10 euro vragen.

Hopelijk tot 7 september! Leuk om je (weer) te zien!

 

Gepubliceerd op 01/08/2019
Aangepast op 01/08/2019
Auteur: Roversnest