Blonde donshaartjes en zoute zweetdruppeltjes

Blonde donshaartjes en zoute zweetdruppeltjes
 

Juni straalt. Europa zucht onder de koperen zon. De Glazen Bol volgt zweetdruppeltjes en wiebelende billen. In Hamburg en op Wimbledon. Heerlijk!

De brons gebruinde huid eindigt in een dun lapje stof op de billen van Joy Stubbe. Geen idee waarom ze zo licht bekleed zijn. Heel veel huid, heel weinig stof. Geldt overigens voor alle dames die meedoen aan het WK Beachvolleybal die in Hamburg zijn twaalfde editie kent. Stubbe is samen met Marleen van Iersel een van de kanshebbers. De blonde donshaartjes op de onderarmen in opperste paraatheid. Zoute zweetdruppeltjes zoeken een weg naar beneden. Lippen droog, tong tussen de tanden. Daar komt ie! Service, set up, smash, zand op de bovenbenen, out! Matchpoint.

Op Wimbledon ook zongebruinde huid, dof stuiterende ballen en ronddansend zweet. Hopelijk weer felle strijd tussen de beste tennissers ter wereld. Hels gekreun, vertwijfeld gejammer of juist een vlammende kreet voor een winnend punt. Aardbeien en slagroom op de tribunes. Juni belooft niet alleen stralende zon en een waterijsje op zijn tijd maar ook wiebelende billen en weer  mooie kansen op 20 punten. Winnaar heren EN dames voorspellen is niet gemakkelijk. Heerlijk toch?

 

 

 

Gepubliceerd op 24/06/2019
Aangepast op 24/06/2019
Auteur: Roversnest