De lol is terug!

De lol is terug!
 

‘De lol is er af’, met deze drastische woorden stopte het afgelopen Roversseizoen abrupt. Het meedogenloze virus drukte sport en ons mooie spel volledig naar de achtergrond; we hadden met zijn allen wel iets anders aan ons hoofd.

Niet dat we het virus nu de baas zijn, verre van zelfs, maar we zien dat met horten en stoten het (nieuwe) normale leven weer wordt opgepakt. We kunnen in ieder geval weer genieten van sport, al is het veelal vanaf de bank in plaats van in het stadion. Het zijn lichtpuntjes die het Roversnest deed mijmeren. Zouden we weer kunnen jagen op die mooie Bol? Al snel merkten we een surplus aan energie en motivatie om het spel weer op te pakken, sterker nog, de lol is terug! Het doet ons dan ook vreugd om de start van het nieuwe seizoen aan te kondigen!

We starten komend weekend het seizoen met Roland-Garros: wie gaat er winnen en wat gaat onze Kiki doen? Maar er staat ons natuurlijk nog veel meer moois te wachten, bekijk de kalender om te zien waar jij dit jaar je slag gaat slaan.

Hoe zorgvuldig de kalender ook is samengesteld, zo lang het virus rondwaard zijn we overgeleverd aan haar grillen. Er is dit jaar dan ook een speciaal artikel 18b opgenomen in ons reglement, lees dit goed.

Voordat we je succes wensen, vergeet niet dat zondag 27 september de (uitgestelde) Roverstriatlon plaatsvindt. Toeschouwers zijn, met in achtneming RIVM-voorschriften, van harte welkom om de triatleten toe te juichen. Start is om 10 uur bij de Strandgaper in Zevenhuizen.

Succes komend seizoen!

Het Roversnest

Ps. Mocht je nieuw zijn of denken, inzenden, hoe gaat dat ook al weer? Kijk hier naar handige instructievideo

 

Gepubliceerd op 16/09/2020
Aangepast op 16/09/2020
Auteur: Roversnest