Grand National bordspel 2013

Grand National bordspel 2013
 

Vorig jaar stond rover Cahit In te glimmen van oor tot oor. In het Kralingse stadscafe De Pui stuurde hij zijn paard het snelste over de heggen. Dobbelstenen en blond schuimend bier bepaalt opnieuw geluk op zaterdag 23 maart 2013. Tijd voor revanche!

Vorig jaar stond rover Cahit In te glimmen van oor tot oor. In het Kralingse stadscafe De Pui stuurde hij zijn paard het snelste over de heggen. Hilarisch was zijn inhaalrace, een voor een sprong de concurrentie op een van de heggen. De legendarisch renbaan in Liverpool is vorige jaar nagemaakt. Een stuk zwart zeil dient als speelbord. Plakken, knippen en knutselen, de heggen zijn donkergroen geverfd. Oude stoelpootsluiters zijn de pionnen in de officiƫle kleuren van de echte jockeys gestoken. Veilige opgeborgen klaar voor de strijd. Wie wordt Grand National Rover 2013?

Dobbelstenen en blond schuimend bier bepaalt opnieuw geluk op zaterdag 23 maart 2013. Voor de rovers die er vorig jaar bij waren, mens-erger-je-niet is geschrapt, het wordt daarom een kortere zit. Doe eens gek, schrijf je in en ga voor de hoofdprijs. Ware rovers, komt allen! Een dobbelsteen gooien kan iedereen, geluk afdwingen is ware een ware kunst.

Aintree Liverpool.

Gepubliceerd op 14/03/2013
Aangepast op 14/03/2013
Auteur: Roversnest