IJzersterke hole-in-one door Tim van Dijk: 20 punten!

IJzersterke hole-in-one door Tim van Dijk: 20 punten!
 

Tim van Dijk slaat als Roversrookie een ijzersterke hole-in-one op de Masters en pakt 20 punten met Bubba Watson. Alle reden voor een interview. Het blijkt een Rover in hart en nieren te zijn. Lees hier zijn uitgebreide reactie…

“Dit had ik ook nog niet verwacht en wat een spanning! Ik zat (lag) live voor de buis. Ik kwam er rond hole 13 in nadat ik de tussenstand al tijdens een diner op de blackberry had gevolgd natuurlijk. Bubba had net een bogey gemaakt op 12 en dacht eigenlijk dat het niet meer ging lukken aangezien Phil en Lee ook op -6 stonden. Maar toen kwam de birdiestrike van Bubba met 4 birdies op rij waardoor die samen met Oosthuizen de laatste 2 holes in ging op -10. Mijn vriendin lag al te slapen naast me maar ik kon de spanning niet meer aan dus smste ik mederover Pieter Schaap die net opstond om naar zijn werk te gaan in Singapore. Hij zocht snel ff een stream op en zo hebben we samen via de Whats App de playoff gevolgd. En wat een climax op de tweede playoffhole! Beide slaan hun drive rechts van de fairway maar Oosthuizen heeft nog een lijn naar de green. Bubba eigenlijk niet maar weet met een onmogelijke slag toch nog de green te bereiken. Na een slechte approach van Louis heeft Bubba 2 putts voor de overwinning en mijn eerste 20 punter!!

“Ik volg golf al een tijdje redelijk fanatiek met name de Europese tour maar pik ook zeker wat uurtjes mee van de PGA op Sport 1. Zodoende wist ik al van het bestaan van Bubba af en zijn 300 yards plus drives. Waarvoor Ping trouwens voor iedere 300 yards plus drive $300 doneert aan Pink Ribbon. Samen met rover Pieter Schaap hadden we de kanshebbers al wel besproken en koos ik voor een black horse. Hoewel ik niet verwacht had dat ik de enige zou zijn die voor Bubba koos en hij 20 punten zou opleveren bij eventuele winst. Toen ik dat zag na sluiting van de inschrijving was ik zeer verheugd en had ik al wel het gevoel dat dit wel eens een heel mooi weekend kon worden.”

“Over de te volgen strategie om de glazen bol te bemachtigen ben ik nog niet helemaal uit. Ik sta slecht in de voetbalvoorspelling dus ik zal zeker nog een klappertje moeten maken. Er staan nog een hoop evenementen op de agenda dus genoeg kansen. Ik kijk al uit naar volgende week, de Grand National. Dit is samen met de The Boatrace toch wel 1 van de mooiste Britste sportmomenten. Het leven als rover bevalt me uitstekend. Het maakt het volgen van sport nog leuker en het is heerlijk om schreeuwend voor de tv te zitten bij een 800 meter vrouwen op het WK atletiek bijvoorbeeld. Als rookie maak je ook nog wel eens beginnersfoutjes zoals de verkeerde van de broers Fourcade te kiezen bij de biathlon. Kortom ups en downs maar vannacht was wel een up! Ik kom graag 8 juli naar het Roversfeest om mijn mederovers te leren kennen en heerlijk te bomen over het afgelopen seizoen.”

Gepubliceerd op 09/04/2012
Aangepast op 09/04/2012
Auteur: Roversnest