Artikel 18

 
De e-mail is aan de geadresseerden verstuurd

Het nieuwe seizoen is in volle gang. Gelukkig maar, want we hebben het gemist. En jullie ook zo blijkt, want de betrokkenheid lijkt groter dan ooit.

Helaas is er ook minder goed nieuws te melden. De marathon van Rotterdam is verschoven naar 5 september en F1 Zandvoort zelfs naar oktober. Is dit het begin van een nieuwe nachtmerrie? Wij hopen van niet. Ons seizoen zal hoe dan ook eindigen op 8 augustus, dus Artikel 18 treedt nu al in werking.

Artikel 18 is dit jaar veranderd en aangepast aan de grillen van deze (corona)tijd. Zie Het Spel -> reglement. Kort samengevat zegt Artikel 18 dat wij nu op zoek moeten gaan naar vervangende vergelijkbare vragen. Dat zal voor de Rotterdam marathon en F1 Zandvoort wel lukken.

Maar wat als? Daarom toegevoegd aan Artikel 18: lukt het niet om 40 of meer vragen af te ronden, dan zullen er geen winnaars worden uitgeroepen. Net als vorig jaar. Uiteraard een doemscenario, Artikel 27 had ook gewerkt, maar we willen het netjes tijdig hebben gemeld.

Hopelijk komt het niet zo ver. Kunnen we in de ‘trouwevolgers’ app-groep genieten van Svens kennis over de zeilboten die momenteel op weg zijn om de planeet te ronden. En kan in de zomer 2021 de jacht op de Glazen Bol netjes worden afgesloten met de Olympische hockey-finale in Tokyo.

 

 

Gepubliceerd op 11/11/2020
Aangepast op 11/11/2020
Auteur: Roversnest