Het nieuwe inzenden!

 
De e-mail is aan de geadresseerden verstuurd

Gillende motoren in het Midden-Oosten. Eindelijk weer punten te verdienen.

Er is iets veranderd bij het inzenden. Op zich heel duidelijk, maar wellicht toch handig om met inzenden niet tot het allerlaatste moment te wachten. Stel je voor dat het niet lukt of toch onduidelijk is, dan kun je ons tijdig om hulp vragen. Deadline Formule 1 is aanstaande vrijdag, deadline MotoGP zaterdag.

De inzendlijst kun je vanaf nu sorteren op naam, landcode of teamcode wanneer teams relevant zijn zoals bijvoorbeeld bij Formule 1 of wielrennen.

Ga naar toon volledige lijst en zie de sorteerfunctie in de kop. Je kan op 2 manieren inzenden: vind jouw favoriet in de lijst en klik erop. Jouw keuze verschijnt in het invulveld. Het is ook mogelijk om in het invulveld direct jouw keuze in te typen.

Het is ook mogelijk om een selectie te maken. Typ een drie letterige landcode (bv ESP voor Spanje) en alle Spanjaarden die meedoen aan de GP zullen verschijnen. Of typ de drie letterige teamcode (bv FER voor Ferrari of straks TJV voor Jumbo-Visma bij Paris-Roubaix) om alleen de deelnemers per team in te zien. Een spatie zal er voor zorgen dat de hele lijst inclusief vrolijke kleurtjes in het invulveld verschijnt.

Mocht het nog niet duidelijk zijn, er is ook nog een instructiefilmpje te vinden achter de letter i bovenin het inzendscherm. Moet gaan lukken denken wij!

Succes!

Gepubliceerd op 24/03/2021
Aangepast op 24/03/2021
Auteur: Roversnest