Ploegenklassement en trouwevolgers app-groep

 
De e-mail is aan de geadresseerden verstuurd

We hebben een ploegenklassement. Aan het einde van dit seizoen plaatsen de 4 beste ploegen zich voor de finale op het slotfeest. Nog niet helemaal bekend hoe, maar het wordt een battle, waarschijnlijk met een pubquiz-achtig karakter. Vast en zeker leuk en hilarisch.

 

Hoe werkt het? Ploegen van minimaal 5 en maximaal 8 rovers behalen punten gedurende het seizoen. Daarin verandert niets. De (glazen bol) punten van de teamleden worden opgeteld. Een vermenigvuldigheidsfactor moet het verschil tussen ploegen met 5 rovers en 8 rovers opheffen.

 

Het formeren is al begonnen. Sterker nog: er zijn al 12 ploegen ingeschreven. Er moet enige link zijn tussen de ploeggenoten: zo vonden rovers uit Breda, Tilburg, Waalwijk, Zeeland elkaar en is er een ploeg geformeerd op basis van een wielrenverleden. Er is een kruidige ploeg en een ploeg uit het onderwijs is onderweg.

 

In de ‘trouwevolgers’ app groep is afgelopen week ruimschoots reclame gemaakt voor dit nieuwe klassement. 123 van de 141 rovers zijn dus al op de hoogte. Overigens is er in deze app-groep ook live verslag gedaan vanuit India (WK cricket), Lyon (WK rugby) en Amsterdam (World Tour Padel). Rovers zitten overal.

 

Zeker niet verplicht, maar de ‘trouwevolgers’ app groep werkt spelvreugde verhogend. Ook mis je minder snel een deadline, want er volgt meestal wel een extra reminder mocht je e-mail hebben gemist. Mocht je er nog niet bij zitten en schoorvoetend toch willen worden toegevoegd: stuur een appje naar Karsten, Pieter, Gommert of Lent als je zou willen worden toegevoegd.

 

Deadline voor het ploegenklassement is 1 november. Punten worden met terugwerkende kracht toegekend. Geen ploeg of geen zin om er eentje te vinden? Totaal geen probleem. Uiteindelijk telt natuurlijk maar 1 prijs: de Glazen Bol.

 

Gepubliceerd op 18/10/2023
Aangepast op 18/10/2023
Auteur: Roversnest