Rover 2019/2020 ???

 
De e-mail is aan de geadresseerden verstuurd

De voorbereidingen voor 2019/2020 zijn in volle gang. 50 vragen zijn weer op een rij gezet, iedereen weer op 0 punten. Volgende week start weer een nieuwe jacht.

Ga jij mee op jacht? Blijf je rover? Dat is de vraag die ons bezigt. Wij merken dat de communicatie de laatste tijd moeizaam verloopt. We  krijgen geen of nauwelijks antwoord op voor ons belangrijke vragen. De onlangs gestuurde enquête  is  bijvoorbeeld nog steeds niet ingevuld. Ook zouden wij graag een recente profielfoto  ontvangen.

Hopelijk heb je nog plezier in ons spel en is de enquête simpelweg aan je aandacht ontsnapt. En zien we je op het slotfeest of snel op 1 van de andere sociale activiteiten. Het zou ook kunnen dat  de liefde is  bekoeld. Als dat zo is, dan willen we je vragen om over je lidmaatschap na te denken. Een jaartje sabbatical is natuurlijk ook een optie.

Laat alsjeblieft voor 6 september aanstaande weten wat je doet. Het liefste door de enquête alsnog in te vullen, maar een reply op deze mail is ook goed. Horen we niets van je komende week, dan moeten we toch verder en scheiden onze wegen.

In afwachting van je antwoord, groeten wij sportief

 

Gepubliceerd op 01/09/2019
Aangepast op 01/09/2019
Auteur: Roversnest