Roverskalender hard geraakt door coronavirus

 
De e-mail is aan de geadresseerden verstuurd

Zoals je inmiddels wel in de gaten hebt staat de wereld even op zijn kop. Om het coronavirus de baas te worden, worden er wereldwijd forse ingrijpende maatregelen genomen. Zo is de nationale en internationale sportwereld nagenoeg tot stilstand gekomen. Onze, aan het begin van het seizoen zorgvuldig opgestelde Roverskalender, wordt hierdoor hard geraakt.

Diverse evenementen zijn reeds afgelast/verschoven (oa Rotterdam marathon, The Masters), bij andere evenementen hangt doorgang aan een zijden draadje (oa EK voetbal, Grandprix van Zandvoort ). Een hoop is voor nu nog onduidelijk, maar duidelijk is wel dat dit een situatie is waar het Roversnest nog niet eerder mee te maken heeft gehad. Dat we tav de opzet van dit Roversseizoen een aantal wijzigingen, in wat voor vorm dan ook, zullen moeten door voeren lijkt onvermijdelijk.

We zullen de situatie nauwgezet in de gaten houden en je bij eventuele wijzigingen natuurlijk tijdig informeren. Bij het openen van een evenement zal je nog steeds een mail ontvangen, dus wees niet bang dat je vragen gaat missen.

Hopelijk komt iedereen hier gezond uit en kunnen we weer vol gas op jacht naar de Bol!

Gepubliceerd op 14/03/2020
Aangepast op 15/03/2020
Auteur: Roversnest