RoversKart zaterdag 2 maart

 
De e-mail is aan de geadresseerden verstuurd

Op zaterdag 2 maart aanstaande start het nieuwe F1 seizoen. Zullen de jongens en meisjes van Team Red Bull opnieuw een dominant snelle auto voor Max Verstappen hebben klaar staan?

Wij rovers gaan ook het gaspedaal maximaal induwen. En wel op de kartbaan op zaterdag 2 maart aanstaande. We zijn toe aan de vierde RoversKart: heren rovers er staat een officiƫle titel op het spel. Na Sven Meijerink, Mark Berbee en Pascal Walgien hopen wij op weer een nieuwe naam op onze erelijst. Al gunnen we een van deze drie knapen uiteraard ook succes.

De baan is nog niet geregeld, is namelijk afhankelijk van het aantal aanmeldingen, maar we hopen op een exclusieve plek bij Van de Ende Racing in Poeldijk. Een nadrukkelijk wens is om na afloop de GP Bahrain op groot scherm te kunnen bekijken.

Informatie over starttijden en welke baan het uiteindelijk gaat worden zal volgen. Eerst maar eens kijken welke rovers erbij willen/kunnen zijn. Er hebben zich reeds 14 rovers via de diverse whatsapp kanalen aangemeld. In Poeldijk is waarschijnlijk plaats voor 24 stoeltjes.

Twijfel dus niet en schrijf je in. Een leuke manier om mede-rovers weer eens te ontmoeten en bovendien een kans op een echte prijs op je palmares.

 

 

 

Gepubliceerd op 15/01/2024
Aangepast op 15/01/2024
Auteur: Roversnest