Uitnodiging Roversfeest

 
De e-mail is aan de geadresseerden verstuurd

Zaterdag is het zover. We sluiten gezamenlijk een wederom mooi sportjaar af met een interactieve avond in historisch Rotterdam-Delfshaven.

Het thema van ons feestje is de cult film The Big Lebowski. Neem daarom voor de zekerheid een badjas en slippers mee :-). Vanaf 18:30 uur staat een White Russian voor je klaar.

Erg leuk dat je erbij bent. Nog leuker dat je een RoversVrouw meebrengt.

Wees gerust, we gaan NIET bowlen, maar wel iets anders leuks doen. Met enige trots presenteren we plaats delict: het Dutch Pinball Museum!

We starten met iets lekkers en wat ongekende gezelligheid. Probeer een beetje op tijd te komen, want om 19:00 uur gaan we naar binnen voor het serieuze werk.

Parkeren in Delfshaven is een uitdaging. Het kan sowieso druk zijn met de auto in stad Rotterdam op zaterdagavond.

Het museum is prima bereikbaar met het OV. Tramlijn 4 of 8 of de metro pakken en dan uitstappen bij station Delfshaven. Van daar is het minder dan 5 minuten lopen. Watertaxi kan eventueel ook. Uitstappen steiger 75 Schiemond/Delfshaven.

De Glazen Bol zal rond 22:30 uur worden uitgereikt aan onze trotse winnaar Ruud Schot. 23:00 uur gaan de lampen aan.

We rekenen op, nee kijken uit, naar je komst. Mocht je onverhoopt toch dubbele afspraken hebben gemaakt, of je vrouw worden ondergedompeld in koudwatervrees, stel niet uit met ons hevig teleur te stellen. Laat het ons gelijk weten.

 

Adres:

Dutch Pinball Museum

Voorhaven 12

3024 RM Rotterdam

 

Tot zaterdag!

Gepubliceerd op 30/08/2023
Aangepast op 30/08/2023
Auteur: Roversnest