Voorspoedig 2022!

 
De e-mail is aan de geadresseerden verstuurd

Lieve rovers,

 

Derde Kerstdag breekt aan. Tijd voor wat bezinning en het maken van plannen. Misschien.

 

Na een kort herfstslaapje gaat het in januari gelijk los. Attentie! Er staat ons veel mooie sport te wachten. Het Neujahrsspringen, Dakar en de Corrida de São Silvestre verdienen deze week al onze aandacht. Die laatste, de hardloopwedstrijd op oudjaarsdag in São Paulo, levert ons trouwens stress op. Er is vooralsnog geen startlijst te vinden.

 

Rover Juliano Alberici is in conclaaf met de organisatie. Vandaag of morgen is antwoord beloofd. Brazilianen onder elkaar, wellicht levert het iets op. Wij kruisen in ieder geval onze vingers en hopen 2 dagen tijd op inzenden te kunnen geven. Wordt vervolgd.

 

Terwijl de auto’s en motoren door de grote zandbak van Saoedi-Arabië spoorzoekertje gaan spelen wacht ons ook nog het EK Futsal en natuurlijk de Super Bowl. Met afstand het grootste eendaags sportevenement van het jaar. Kan ons alom gewaardeerd NFL-wappie Gommert Leune weer he-le-maal los gaan.

 

Na 5 vragen hebben slechts 32 rovers gescoord. Betekent dat meer dan 100 rovers nog op die vermaledijde 0 staan. Onze koplopers Joey Niemantsverdriet en rookie Rob de Queljoe hebben een mooie voorsprong te verdedigen. Geeft allemaal niks. Geen paniek, we zijn nog maar net begonnen.

 

Vergeet deze week niet om een aantal keuzes te maken. Vooral een goede combi Dakar zou iets moois kunnen opleveren. De laatste 2 edities geen punten, dus die heilige 20 punten lagen voor het oprapen.

 

Wij willen jullie in ieder geval veel geluk wensen het komende jaar. Wees lief voor elkaar en maak er wat moois van.

 

Dikke kus.

 

Karsten, Pieter, Gommert en Rob.

 

 

Gepubliceerd op 27/12/2021
Aangepast op 27/12/2021
Auteur: Roversnest