Zondag 5 en 12 september in de agenda!!!

 
De e-mail is aan de geadresseerden verstuurd

We gaan het seizoen weer feestelijk en op een ludieke manier afsluiten op zondagmiddag 12 september tussen 12:00 en 16:30 uur. Voor de gelegenheid wordt er een heerlijke lunch geserveerd met een heuse ster! Het decor is het Deliplein op Katendrecht. We sluiten de middag af met een verrassende toegift. Wat? Dat merken jullie dan wel. Roverspartners zijn uiteraard meer dan welkom! Je kunt dus nu vast beginnen met enthousiasmeren. Een oppas is op zondag heus wel te vinden.

Voordat we de bolwinner in het zonnetje zetten, organiseren we een week eerder, op 5 september, nog de verlate triatlon. We zijn druk bezig met het regelen van de fietsen, maar hebben er alle vertrouwen in dat dat goed gaat komen. Meer info volgt zodra we precies in kaart hebben waar en hoe laat we kunnen verzamelen aan de Rotte…

Kom je naar het feest, met of zonder partner? Doe je mee aan de triatlon? Geef het ons zo snel mogelijk door! We weten dan hoeveel tafels er gedekt moeten worden en hoeveel fietsen aan de start van de trialon moeten staan.

De kosten voor het feest: 20 euro voor de Rover en 10 euro voor de partner, de triatlon: ongeveer 25 euro voor de huur van de fiets.

Wij hebben er weer zin in! Gezellig als jullie ook komen…

Gepubliceerd op 27/07/2021
Aangepast op 29/07/2021
Auteur: Roversnest