Zondag: Highland Games

 
Deze mail is bij de laatste publicatie/update niet verstuurd.

Morgen staan de 7de Highland Games op het programma. Vanaf 12 uur verzamelen 12 noeste rovers in de Delftse Hout voor een opwarmend Schrobbelaartje, hand-in-hand kameraden en een oerkreet op zijn tijd.

 

Nu hoef je echt geen Ted van der Parre te zijn om mee te doen. Op alle denkbare niveaus wordt inzet gepleegd: van de dunne armpjes van Bart van Pruissen tot en met het massale geweld van heer Kloet. En alles er tussen.

 

12 rovers hebben deelname toegezegd. Rombout Wesseling, Bas Bischker, Wim van der Male, Ruben Schoon, Toby Hobbelman, Robin Vissers, Chris Ecker, Jeroen Kloet, Ilja Flem, de gebroeders Lenting en de eerder gemomoreerde Bart van Pruissen.

 

Kunnen nog wel wat deelnemers bij als je het ons vraagt. We gaan een keitje werpen, een toyotaatje duwen, een zandzakhooggooien, een emmertje strekken en een stukje rennen met een boomstam.

 

Denk je nu: shit, vergeten op te geven, maar misschien toch wel leuk nu Bart ook mee doet? Of het op sjouw door meubelboulevard of naar schoonfamilie gaat toch niet door. Kon gezellig naar Delfgauwseweg 124 te Delft. We verzamelen vanaf 12:30 uur. Toeschouwers en/of ander soortige sympathisanten zijn van harte welkom.

 

Maak kennis met een klein deel van et rovers volk.

Tot morgen

 

Gepubliceerd op 03/11/2018
Aangepast op 04/11/2018
Auteur: Roversnest