Pon da beach op 20 juni in Hoek van Holland

Pon da beach op 20 juni in Hoek van Holland
 

Dit jaar wordt het Roversfeest op 20 juni een ouderwetse strandbbq in een hippe beachclub in Hoek van Holland. Daar wil jij ook bij zijn. Sterker nog, daar moet je bij zijn! En dat kan nog steeds. Lees verder …

Dit jaar wordt het Roversfeest op 20 juni een ouderwetse strandbbq in een hippe beachclub. Het Rotterdamse Roversnest heeft voor het zand van Hoek van Holland gekozen, bij beachcub Royal. Het belooft een mieters feestje te worden. Zo’n 50 Rovers(vrouwen) hebben zich al enthousiast aangemeld om te vieren dat we Rovers zijn. Het complete feestprogramma houden we nog even geheim maar natuurlijk worden de winnaars in het zonnetje gezet van de Glazen Bol, Rovershoed, Olympische Rover en noem al die andere prijzen maar op. Daar wil jij ook bij zijn. Sterker nog, daar moet je bij zijn! En dat kan nog steeds. Het Roversnest wil dit wel ruim van te voren weten omdat we voor elke Rover(vrouw) een bbq-arrangement moeten reserveren. Aanmelden kan via een mailtje naar glazenbol@1000rovers.nl of door een reactie te plaatsen op dit artikel. Tot pon da beach!

Gepubliceerd op 13/05/2009
Aangepast op 13/05/2009
Auteur: Roversnest
 
 
Jan Wegman
21 juni 2009 om 21:56:00
Heren hoofdrovers,

Het was weer geweldig! Een hele leuke avond hebben we gehad, met de quizvragen weer als hoogtepunt! Mannen bedankt voor een spannend jaar, op naar het volgende jaar!
Robbie van den Bos
5 juni 2009 om 11:02:36
Tet, jij weet inmiddels van de hoed en de rand, neem ik zo aan...
Sander Tetteroo
2 juni 2009 om 12:41:48
Is er ook nog een specifieke tijd of zal ik gewoon in de loop van de dag aan komen waaien? Ivm met onmogelijke dubbele afspraken zou ik een indicatie van de begintijd erg waarderen..