Rotterdam Magic

Rotterdam Magic
 

Rotterdam is niet te filmen, de beelden wisselen te snel, Rotterdam heeft geen verleden en geen enkele trapgevel! Zondag 14 april is weer de marathon. Nog meer om trots op te zijn!

Rotterdam is niet te filmen, de beelden wisselen te snel, Rotterdam heeft geen verleden en geen enkele trapgevel! Rotterdam is niet romantisch, heeft geen tijd voor flauwekul, is niet vatbaar voor suggesties, luistert niet naar slap gelul. ‘T is niet camera-gevoelig, lijkt niet mooier dan het is, het ligt vierkant hoog en hoekig, gekanteld in het tegenlicht. Rotterdam is geen illusie, door de camera gewekt, Rotterdam is niet te filmen, Rotterdam is veel te echt. Met dank aan Jules Deelder. Zondag 14 april is weer de marathon. Nog meer om trots op te zijn! Zoals ieder jaar de vraag: wat wordt de tijd van de winnaar? Voor de groene rovers onder ons: er is een kleine marge. Let op, de tijd invullen gescheiden door dubbele punten. Zoals dit voorbeeld: 02:08:45

De film Marathon al gezien? Snel doen! Met speciale aandacht voor het commentaar bij de zoektocht naar een parkeerplaats langs de grachten van Amsterdam.

Gepubliceerd op 05/04/2013
Aangepast op 05/04/2013
Auteur: Roversnest
 
 
Bart Dorresteijn
12 april 2013 om 11:15:17
gvd, ik hoop op een heleboel tegenwind want ik het de te kloppen tijd ingevuld van 02:14:41. ipv 02.04.41