The Grand National

The Grand National
 

Zaterdag 5 april is het zover, the Grand National, de paardenrace met de mooie namen en waar de odds geen rol spelen. Googlen, betting.com, het heeft allemaal geen zin. Lees verder.

Zaterdag 5 april is het zover, the Grand National, de paardenrace met de mooie namen en waar de odds geen rol spelen. Googlen, betting.com, het heeft allemaal geen zin. Laat je leiden door de associatie en kies een naam die bij je past. Een naam waarmee je voor de dag kan komen en een verhaal bij hebt. Vorig jaar was het Auroras Encore die de winst pakte. Hij liet de bookies champagne drinken. Begrijpelijk. Het is een kleurloze naam waarmee een beetje Rover zich niet wil identificeren. Tenzij het je alter ego is. Nietszeggende anonimiteit en verdwijnen in de massa om dan toe te slaan als niemand het verwacht. The Grand National is een feest, acht Rovers kunnen het met trots zeggen. Ga ook. Verras je vrouw, neem je goede pak mee, geef haar je credit card voor een speciaal jurkje en ga samen gokken op paarden. Romantiek van de bovenste plank. van onze Rovers die er bij waren (er en passant een klassiek weekendje Liverpool van maakten). Op 1 april worden de 40 paarden bekend gemaakt die aan de start komen in Aintree. Vanaf die dag kan je je buigen over je schaduw en gaan inzenden.

Gepubliceerd op 25/03/2014
Aangepast op 25/03/2014
Auteur: Roversnest
 
 
Robbie van den Bos
5 april 2014 om 21:18:44
Pineau De Ra wint Grand National!

4 punten voor Jan Wegman, Denis Mujan, Paul Ster, Remko van Scheltt en Bart Dorresteijn. Ilja Flem, Wim van der Male, Ralph Bouwman, Peter Jan De Weerd, Eddy Apeldoorn en Erwin Sprengers grepen met de nummer 2, King Balthazar, er een lengte of zes naast. Zelfs in de replay met uitslag bekend mooi ritje hoor!

https://www.youtube.com/watch?v=AfNpAewK4m4