Topsport in het Nieuwe Luxor

Topsport in het Nieuwe Luxor
 

Squash? Wat doet dat in hemelsnaam bij de Glazenbol en de 1000 Rovers? Het is eenvoudig. Het Roversnest heeft een oogje op Rotterdam. Lees verder…

Squash? Wat doet dat in hemelsnaam bij de Glazenbol en de 1000 Rovers? Het is eenvoudig. Het Roversnest heeft een oogje op Rotterdam. Eind oktober start op de Kop van Zuid in ons eigen Nieuwe Luxor de World Open Squash. Omringd door de ader van de vaderlandse economie en aan de voet van Europa’s mooiste brug is midden op het podium een transparante Squash baan neergezet. En terwijl de bouwvakkers rustig doorwerken aan dat om de hoek gaan werelds beste squashers bij de dames en heren strijden om de World Open Squash. De Glazen Bol was er bij toen de chinezen dat deden bij het WK tafeltennis, Henkie Henkie Henkie zilver pakte bij het WK Judo in Ahoy en held Epke geen foutje maken aan de stokken bij het WK Turen. Als Rotterdam topsportstad nummero uno is, is het Roversnest erbij.

Omdat Rotterdam er keer in keer in slaagt om ons te verleiden. De variatie in de tram, het lekkere van een cheesecake bij de Koekela aan de Nieuwe Binnenweg, de onbetaalbare laatste mode bij MGH20 in de Witte de With, het Calimero-gedrag van de supporters van Zuid, een cappuccino aan de leestafel bij UEB op de botersloot, een kado’tje met zoetigheden van Lof der Zoetheid uit Noord, over the top moleculaire dineren bij Ivy in het Lloyds of wegdromen bij de Kralingse Plas. Oh, wat ben je mooi, Rotterdame. Deadline 29 oktober.

Gepubliceerd op 21/10/2011
Aangepast op 21/10/2011
Auteur: Roversnest
 
 
Robbie van den Bos
6 november 2011 om 19:23:35
De favorieten maken hun rol zonder problemen waar dus na de klapper voor Gjalt worden er weer kruimels uitgedeeld in de Glazen Bol: 1,2 pnt.
Rob Lenting
6 november 2011 om 10:29:03
Rover Matthijs van Swieten maakt nog kans op 20 punten! Wanneer Jenny Duncalf bij de dames voor een verrassing zorgt door Nicol David te verslaan en bij de mannen torenhoge favoriet Nick Matthew gewoon de titel grijpt, dan is Matthijs back in business.

Mocht Matthew een slechte dag hebben en David bij de dames haar favorietenrol waar maken, dan ligt er een mooie beloning van 6,7 punten klaar voor Paul Steijger, Arco Bomgaars en Peet Heijink junior.

Zondag worden beide finales gespeeld.
Rob Lenting
6 november 2011 om 10:26:19
Robbie van den Bos
5 november 2011 om 10:56:14
Halve finales zijn bekend!

Samantha Teran (Mex)- Jenny Duncalf (Eng)
Nicol David - Natalie Grinham (Ned)

Karim Darwish (Egy) - Nick Matthew (Eng)
James Willstrop (Eng) - Gregory Gaultier (Fra)

Nog 5 rovers maken kans op 20 punten: Jeroen Duinkerk, Jorn van der Bie, Lenn Harrevelt, Matthijs van Swieten en Sam Lenting
Rob Lenting
3 november 2011 om 17:57:45
Rob Lenting
3 november 2011 om 11:21:26
Robbie van den Bos
30 oktober 2011 om 19:42:11
ze zijn nu lekker bezig in Victoria, updates vanaf Nieuwe Luxor als het spannend gaat worden.

Namens het Roversnest,