1000 Rovers Highland Games

1000 Rovers Highland Games
 

Check de fantastische uitnodiging van Rover Kloet (J.) voor de 1000 Rovers Highland Games op 18 september 2011 in Tilburg en schrijf je in via het forum of door een mailtje te sturen naar glazenbol@1000rovers.nl.

op het 1000 Rovers YouTubeChannel voor de 1000 Rovers Highland Games op 18 september 2011 in Tilburg. Schrijf je in via het forum of door een mailtje te sturen naar glazenbol@1000rovers.nl. Later meer info maar hou de 18e vrij en doe mee!

Gepubliceerd op 04/09/2011
Aangepast op 04/09/2011
Auteur: Roversnest
 
 
Wim van der Male
19 september 2011 om 09:48:08
goed georganiseerd meneer (en mevrouw) kloet, het was een feest om mee te doen!
Jeroen Kloet
18 september 2011 om 23:51:43
Beste deelnemers. Ik heb genoten van jullie inzet. Het was, ondanks het matige weer, een schitterende dag. Bij deze wil ik jullie wederom bedanken voor jullie deelname. Ook opperrover Lenting bedankt voor de leiding en Mick voor de schitterden foto s.
Volgend jaar wat mij betreft weer.
Groet Kloet
Martin Monster
18 september 2011 om 22:57:57
Mooi antwoord Bos maar kruiwagentje past je ook wel hoor.
Volgend jaar ben ik er bij, Bas had me geen betere vervanger kunnen wensen!
Jeroen Kloet
16 september 2011 om 23:57:39
Zeker te weten !
Je bent van harte welkom. Leuk !
Bastiaan Boschker
16 september 2011 om 22:06:25
ben iets minder breed, iets minder sterk, de naam is iets minder angstaanjagend, maarre kan ik nog plaatsje van weggevallen Martin opvullen?
Jeroen Kloet
16 september 2011 om 19:15:10
fantastisch bos.
Neem je plu trouwens maar mee want ze geven lekker brabants kolere weer aan. Bah bah. Ik organiseer ook s wat.
Robbie van den Bos
16 september 2011 om 09:10:07
Dank je Mart! Erg attent om dit buitenproportionele risico aan te stippen. Je bent niet de eerste dus ik hou er al rekening mee.

Ik doe zondag mijn strakke rode broekje aan, zet een puntmust op en laat mijn baard staan. Bij de BBQ maak ik een zot dansje en als ik weer bij mijn paddenstoel in Rotterdam ben, doe ik een voldaan dutje met beide handen rustend op mijn bolle buikje.

Succes met de dikke knie in het ziekenhuis.


Martin Monster
15 september 2011 om 23:46:54
Kolere Bos nou maar hopen dat ze de juiste kabouter pakken........
Robbie van den Bos
15 september 2011 om 21:11:37
Ella es dulce para mi, al igual que mis dos hijitos.

ik ben er bij en heb er zin in.
Jeroen Kloet
14 september 2011 om 00:18:29
das verdomd jammer Martin. Beterschap met de blessure man.
Martin Monster
13 september 2011 om 23:57:27
Godverdegodver ben er niet bij zondag, zaterdag met voetbal foute boel
met knie, lig plat en voelt waardeloos. vlg week terug naar ziekenhuis.
Had er superveel zin in maar helaas.... Enjoy it!!!!

Gegroet Kloet, hoop op volgend jaar.

Mart
Jeroen Kloet
13 september 2011 om 19:09:50
ho ho heer vd Bos. U vult nu wel heel erg veel in voor ondergetekende.
Allereerst viel de organisator zelf eerder uit door een acute liesblessure waarna het evenement verplaatst werd. Vervolgens bleek de animo te gerin en werd mij te verstaan gegeven dat we er verstandiger aan deden het te verplaatsen naar het begin van het nieuwe seizoen om vooral geen overvolle weekende te creeren rondom het roversfeest. Uiteindelijk verplaats je het evenement dan nog naar de zondag ipv de zaterdag omdat dan ook opperrover Kraaij mee kan doen en maak je een leuk uitdagend filmpje om de boel nog een beetje op te beuren.
Dit alles met als doel dhr vd Bos ook naar de Drijflanen te lokken. Dus ga me niet vertellen dat je heel misschien komt. Je moet erbij zijn Bos. Je weet niet wat je mist. Ik heb zelfs bij de indeling al rekening gehouden met je komst en met je postuur. Het doel was eerst om mijn gare opel astra door de zandbak te jagen maar na enig intern overleg in mijn hoofd bedacht ik me toch dat het met uw komst beter was de fiat cinque cento aan het toneel te laten verschijnen.
Robbie van den Bos
13 september 2011 om 16:07:53
Deze woordenbrei betekent een misschientje jeroentje. Zo’n zondag is schaars.

Voor een vrije jongen zoals jij maakt het allemaal niet uit, deze week of toch maar een maandje later, nee, weet je wat over een tijdje in het najaar op een zaterdag of toch een zondag maar dan in de ochtend al is de middag eigenlijk handiger.

Een familieman respecteert de zondag. Bij onverwachte verrassingen in de familieagenda op een zondag houdt hij alle opties open, wikt en weegt, kijkt toe en wacht geduldig af tot de knoop wordt doorgehakt. Door wie, wanneer en in hoeveel stukken. Niemand die het weet. Mysterieuze krachten. Zo werkt dat.

Vraag maar aan Rombout.

Jeroen Kloet
12 september 2011 om 20:18:49
Betekent deze woordenbrei nu zoveel als : Ja, ik doe mee ?
Robbie van den Bos
12 september 2011 om 00:26:53
Inderdaad Jeroen, mijn toezegging had je (een jaar geleden al) binnen. alleen wijzigt de datum van dit evenement vaker dan dat Paul Steijger de Glazen Bol wint. zondag 18 september kwam een weekje geleden ineens zomaar uit de lucht vallen. Doet overigens niets af aan het prachtige initiatief en de fantastische uitnodiging.
Jeroen Kloet
11 september 2011 om 22:07:07
RECTIFICATIE :
dhr Lenting verzorgt het vervoer. We trappen af rond de klok van 3 uur in Tilburg. Rond half drie worden jullie verwacht in TIlburg. Iets later dus dan eerder vermeld. Dit om de vaders onder de deelnemers de tijd te geven hun kroost thuis nog goed te verzorgen alvorens de weg naar Tilburg aan te gaan.
Tot zondag allen. Info rondom vervoer volgt.
Jeroen Kloet
8 september 2011 om 22:13:31
Nog een aantal zaken op een rij beste deelnemers.
Als ik het goed heb begrepen zullen vanaf Rotterdam pendelwagens van dhr Lenting zorgen voor het vervoer naar Tilburg City. De highland games zelf kosten jullie vrijwel niets. De barbeque na afloop zal ook niet al te veel van jullie budget vragen. De geschatte kosten komen neer op 10 tot max 15 euro de man.
Om ongeveer 1 á 2 uur s middags worden jullie verwacht in Tilburg. Rond de klok van half drie ongeveer verwacht ik te gaan starten met de vijf onderdelen bij de Drijflanen die op een steenworp afstand van mijn huis liggen. Na afloop zal uiteraard de prijsuitreiking plaats vinden. Wie wordt de Highland Rover 2011 ?
Een feestelijke afsluiting met bier und barbeque wurst zal het geheel complementeren. En oh ja, de winnaar mag de kabouter gratis een week lenen voor de huishouding.

groet
Kloet
Jeroen Kloet
8 september 2011 om 22:02:35
geweldig heren. Superleuk dat jullie komen. Waar blijven de bevestigingen van dhr vd Bos en van dhr Oosterhoff ?
Rombout Wesseling
8 september 2011 om 21:41:32
Heb even wat beloftes aan het thuisfront moeten doen, maar
dan kan ik wel een dagje op en neer naar Tilburg ;-)

Zie jullie rovers weer op de 18-de !
Martin Monster
8 september 2011 om 01:38:56
Ik ben er bij!!! Vind het initiatief al geweldig hulde Kloet....
Neem gelijk jerrycan benzine mee voor die Fiat
Mart
Ivo Kloet
7 september 2011 om 21:16:02
ben inderdaad van de partij, al zal ik met een geschatte 40 kg minder dan BIG brother Kloet een paar goede trucs moeten bedenken om te winnen... (mocht Irene dit lezen, kun je misschien bij het fiat 500 duwen bij de heren boven 80 kg een beetje het rempedaal indrukken? alvast bedankt!)
Tot volgende week zondag,
Ivo van de MacKloet-clan
Karsten van der Kraaij
7 september 2011 om 20:22:18
Yes, ben uiteraard van de partij, al heb ik niet de illusie dat ik hoge ogen zal gooien...
Jeroen Kloet
7 september 2011 om 19:42:31
Dhr vd Kraaij en Kloet junior hebben zich officieel gemeld voor de highland games. Game on.
Jeroen Kloet
6 september 2011 om 18:29:48
ho ho Wim. Dhr vd Bos zou ook op zeker meedoen heeft hij me eerder beloofd. Evenzo zullen de gratenbalen Bart van Pruissen, Karsten vd Kraaij en mijn lieftallige broertje aanwezig zijn. Tenminste, dat hebben ze me beloofd.
Dus er is nog genoeg te halen daar op de drijflanen. Ben wel benieuwd wat de kabouter gaat vinden van jullie pezige lijven.
Eens kijken of de beloften ook worden ingewilligd.

groet
Kloet
Wim van der Male
6 september 2011 om 10:45:32
als ik dat rijtje stoere mannen zie, dan neem ik als gratenbaal met liefde de underdog positie in
maar ik zal er zijn!
Rob Lenting
6 september 2011 om 00:20:48
De gebroeders Lenting zijn van de partij. Ik heb in de roverswandelgangen vernomen dat Martin Monster ook meedoet en Jan Wegman er serieus over na gaat denken zondag op pad te gaan richting Tilburg. Michiel Oosterhoff idem, hopelijk trekt hij zijn zwager Pekka over de streep... Mooi groepje mafkezen gaan de Drijflanen onveilig maken...
Jeroen Kloet
5 september 2011 om 20:26:44
ik doe ook maar mee
Wim van der Male
5 september 2011 om 08:58:32
18 september sta ik met mijn schotse rok aan in tilburg: ik doe mee