Bruisend Roversfeest op 4 september

Bruisend Roversfeest op 4 september
 

Dit jaar is in STROOM op de Lyodpier in Rotterdam het vierde Roversfeest. Een mooie plek langs de Maas waar op 4 september van 20:00 tot 23:00 uur bij zonneschijn voor ons het dakterras is gereserveerd en bij slecht weer de lounge exclusief tot onze beschikking staat. Aanmelden kan nog steeds.

Het Roversfeest in Beachclub Royal heeft de trend gezet. Het Roversnest wil niet meer terug. Een goede locatie, heerlijk eten, professionele bediening en vooral Rovers(vrouwen)gezelligheid! Dit jaar is na rijp beraad de keuze gevallen op STROOM op de Lyodpier in Rotterdam. Een mooie plek langs de Maas waar op 4 september van 20:00 tot 23:00 uur bij zonneschijn voor ons het dakterras is gereserveerd en bij slecht weer de Lounge exclusief tot onze beschikking staat. We worden ontvangen met bubbels en natuurlijk staat er een heerlijke maaltijd klaar met een glaasje rood, wit, fris, water of bier.

Op het programma staan de uitreiking van de Glazen Bol, de voetbalrover en al die andere prijzen. En traditioneel wordt de Roversquizzzz gehouden met mixed teams van Rovers(vrouwen) en vragen waar je jaren later nog van opkijkt. Want in welk avontuur ontmoet Kuifje eigenlijk voor het eerst kapitein Haddock? En we verklappen alvast dat ook dit jaar punten zijn te verdienen met het citeren van Pulp Fiction. Tot nu toe hebben al zo’n mannetje en vrouwtje of 50 zich aangemeld voor het grote feest maar hoe meer Rovers(vrouwen), hoe meer lol! Stuur een mailtje naar glazenbol@1000rovers.nl of reageer op dit artikel via het forum als je toch nog met je schatje naar het feest komt om al die andere mafkezen eens te leren kennen. Het feest wordt overigens betaald uit de grote Roverspot maar om uit de meerkosten te komen wordt een extra bijdrage gevraagd van 10 euro per persoon (dus 20 euro als vrouwlief meegaat). Na 23:00 uur zijn de drankjes voor eigen rekening. Niets maar dan ook niets staat een vierde legendarisch Roversfeest nog in de weg.

Gepubliceerd op 17/07/2010
Aangepast op 17/07/2010
Auteur: Roversnest