Aftrap in nieuw tenue: 6 vragen!

 

Wat een plaatje, is het niet? Dankzij Olaf van der Kraaij heeft ons prachtige spel een waardig jasje gekregen. En daar zijn we best trots op! We kondigen dan ook met veel energie het nieuwe roversseizoen 2018/2019 aan en trappen voor het gemak meteen af met een paar mooie vragen. Ook vind je hierboven een instructiefilm voor onze nieuwkomers! Veel succes en schroom niet te vragen!

 

Europese voetbalcompetities

In de categorie voetbalrover, een belangrijk nevenklassement in de strijd om de Glazen Bol, hebben we meteen een aantal vragen voor je. Zo willen we graag de kampioenen en nummers laatst van de Eredivisie, de Premier League en de Serie A van je weten. Afgelopen seizoen gaven kampioen Manchester City en nummer laatst West Bromwich Albion rover Christian Ecker een stevige zet richting het opperroverschap met een schitterende 20-punter. 

 

 

Prestaties PSV en Ajax

Naast de landelijke competities kijken we dit jaar met speciale belangstelling naar de Europese avonturen in Eindhoven en Amsterdam. Vindt PSV zijn verwachte Waterloo als nummer 4 in de poule of is er toch meer mogelijk? En gaat Ajax als 2e door voor een roemloze aftocht in de tweede ronde of volgt er weer een road to the final in de Europa League? Ook met deze vraag zijn kostbare punten voor de Bol én het nevenklassement te winnen. 

 

 

Verstappens beste kans!

Wat maakt de talentvolle Max toch een boel los in de wereld van de autosport. Door velen verafgood, door minstens zovelen verguisd om zijn risicovolle rijstijl. You love him or you hate him. Geen middenweg. In Singapore krijgt Verstappen misschien wel zijn laatste grote kans om een GP te winnen met een Renault motor. Het circuit heeft weinig lange rechte stukken en leent zich perfect voor het bochtenmonster van Redbull. Maar zit zijn branie hem niet in de weg? Kan hij het weer een keer afmaken? Naast het podium in Singapore vragen we het puntentotaal dat Verstappen aan het eind van dit seizoen behaald heeft. Met nog 7 races te gaan zijn dat er 130…

 

We wensen jou een geweldig roversseizoen toe en we hopen je te zien bij een of meer van onze sportieve evenementen in het nieuwe seizoen! 

Gepubliceerd op 09/09/2018
Aangepast op 10/09/2018
Auteur: Roversnest
 

3 Replies to “Aftrap in nieuw tenue: 6 vragen!”

  1. Faat! De site is nog mooier als je je mobiel een kwartslag draait 😉