De strijd om de Glazen Bol ontwaakt!

De strijd om de Glazen Bol ontwaakt!
 

Na het wilde pokeravontuur in november is het een kleine twee maanden erg stil geweest in roversland. Maar de stilte verstomt, want de helden op de langste latten vliegen ons wakker. Garmisch Partenkirchen is, zoals op elke roverskalender, de start van het nieuwe kalenderjaar!

Na het wilde pokeravontuur in november is het een kleine twee maanden erg stil geweest in roversland. Maar de stilte verstomt, want de helden op de langste latten vliegen ons wakker. Garmisch Partenkirchen is, zoals op elke roverskalender, de start van het nieuwe kalenderjaar! Je bent een echte rover, dus je zit ieder jaar na de vette oliebollen en de goedkope bubbels bij te komen van opnieuw een jaar zonder bol. En Garmisch Partenkirchen kan zomaar de start zijn van een legendarisch roversjaar, dus zit je er helemaal in!

Favorieten zijn er ieder jaar. Denk aan de Oostenrijkers, Duitsers, Finnen en Noren. Maar koffiedikkijken is het ook ieder jaar. De specialiteit van menig rover wordt dus aangesproken. Het Roversnest wenst iedere rover een geweldig 2018 met hopelijk een prachtige winnaar van de zo fel begeerde bol. Wie weet is het skispringen op nieuwjaarsdag wel het eerste succesje van onze toekomstige winnaar!

Gepubliceerd op 28/12/2015
Aangepast op 06/07/2018
Auteur: Roversnest