Finale Knock-out: Magic vs Lakers

Finale Knock-out: Magic vs Lakers
 

Rein van Leeuwen en Francis van Marle maken zich al dagen op voor de grote finale. Heel Nidera is in twee kampen verdeeld. Het schijnt zelfs zo te zijn dat er scheiden wordt geluncht. Wie van de twee collega’s wordt de Knock-out Koning, wie heeft eerste keus, wie wint de NBA: Orlando Magic of LA Lakers?

Iedere basketball-liefhebber likt er de vingers bij af. Vanavond in de TD Waterhouse Center krijgt de finale van de NBA zijn eerste wedstrijd in een best of seven serie . Thuis ontvangt Orlando Magic de Los Angeles Lakers van sterspeler Kobe Bryant. Het zal een verhitte strijd worden die, naar we hopen, ook de volle serie van zeven wedstrijden zal volmaken. Helaas zijn de beelden in Nederland niet live te volgen en zullen we het moeten doen met samenvattingen op Studio Sport onder commentariele begeleiding van onze nationale Basketbalgoeroe Mart Smeets.

In huize Nidera worden de play-offs met bijzondere interesse gevolgd. Beide collega’s Rein van Leeuwen en Francis van Marle gaan de ultime strijd aan in de hoop de titel Knock-out Koning in de wacht te slepen. Al dagen lang kijken ze gespannen naar de onze site in de hoop een snelle reactie te kunnen plaatsen. Het is dan ook de vraag wie er vandaag het eerste zijn pc aanzet, als eerste ongemerkt naar 1000rovers.nl kan googlen en zo de inproductieve kostbare Nideratijd kan omzetten in de felbegeerde eerste keus. Wordt het Orlando of toch de Lakers?

De uiteindelijke winnaar van onze eerste knock-outronde krijgt twee kaarten voor het WK Judo in sportpaleis Ahoy. Daar zal hij live getuige zijn van een van de nieuwe roversvragen: hoe ver komt Henk Grol? Heren succes!!

Gepubliceerd op 04/06/2009
Aangepast op 04/06/2009
Auteur: Roversnest
 
 
Rein van Leeuwen
16 juni 2009 om 08:21:16
ABSOLUUT!
Karsten van der Kraaij
15 juni 2009 om 18:39:34
Rein! Namens het Roversnest van harte met de titel! Ik neem aan dat je zaterdag je prijs in ontvangst komt nemen!!
Francis van Marle
15 juni 2009 om 10:27:00
Vooruit dan maar: ..gefeliciteerd
Rein van Leeuwen
15 juni 2009 om 10:07:51
bedankt voor alle felicitaties!
Francis van Marle
8 juni 2009 om 13:52:37
Vanuit een bewolkt Rotterdam ga ik natuurlijk voor de Magic!
Rein van Leeuwen
4 juni 2009 om 08:53:51
Sorry Francis, maar vanuit een zonnig Barcelona ben ik je toch nog voor!
Ik zeg Lakers, go Lakers!