In 2019 moet het gebeuren!

In 2019 moet het gebeuren!
 

Onze klassementsleider Helmer Molenaar zou het liefst zien dat 2019 niets meer te bieden had, maar niet getreurd waarde rover: alles is open, de strijd is niet gestreden, vraag na vraag serveren we jou om Helmer te achterhalen: in 2019 moet het gebeuren!

De Europese derby’s zijn vooralsnog heel bepalend geweest in dit roversseizoen. Slechts een paar evenementen had sportkenner Helmer nodig om de eerste 20-punter in zijn carrière te laten noteren. Mooi voor hem! Maar we weten allemaal dat we hem niets gunnen. Je rooft om te winnen, dus alle vriendelijke felicitaties ten spijt: Helmer, we hopen dat je blijft steken op die 20 punten.

Afbeeldingsresultaat voor dakar rally

Wat staat ons nog te wachten dan? Nou, dat is nogal wat. Terwijl de elfde vraag van het seizoen nog loopt, bereiden we ons voor op Garmisch, Dakar en even later ook de NFL (een Amerikaans dingetje). Via bijvoorbeeld de Six Nations en de Grand National komen we in de resterende 39 vragen nog langs Augusta voor The Masters, de CL finale en het WK voor dames, waar onze oranje leeuwinnen gaan voor het hoogst haalbare. Le Tour, Il Palio en The Open mogen niet ontbreken. Kortom, zeer gevarieerd en volop kansen om Helmer van de troon te stoten.

Afbeeldingsresultaat voor il palio di siena

We wensen alle rovers redelijk veel succes in het nieuwe kalenderjaar en we hopen jullie gauw te zien bij een van de evenementen van de rovers onder elkaar. Sterke verhalen vertellen is tenslotte de specialiteit van élke rover!

 

 

 

 

 

 

Gepubliceerd op 29/12/2018
Aangepast op 30/12/2018
Auteur: Roversnest