De Glazen Bol wenst ieder een sportief en gezond 2021!

 
De e-mail is aan de geadresseerden verstuurd

“First rule of 2021, never talk about 2020”, aldus Brad Pitt. Kortgeschoren haar, sigarette ligt blancerend op de onderlip, vieze bontjas over de frele schouders. Fight Club 1999.

Wij kijken ook liever vooruit. Na het rampjaar lijkt ons spel levendiger dan ooit. Al is de sportkalender nog steeds in de war. Al moeten we nog op zoek naar vervangende vragen voor de F1 Zandvoort en de Rotterdam Marathon, het traditionele skispringen op Nieuwjaarsdag in Garmisch-Partenkirchen ging gelukkig wel door. En hoe? De Pool David Kubacki vloog naar een schansrecord en bezorgden 3 rovers een mooie buit van 6,7 punten.

Met onze nieuwe trotse koploper Cahit In vliegen wij 2021 aan. Morgen (zondag) vallen de dartpijltjes in de beslissende dubbels en gaat in Saoedie-ArabiĆ« de belangrijkste woestijnrally ter wereld van start. En de VendeĆ© Globe, de solozeilwedstrijd rond de wereld, nadert Kaap Hoorn en wordt binnenkort in definitieve plooi getrokken. Al deze spanning en sensatie is te volgen in onze ‘Trouwe volgers’ app-groep. Er hebben zich inmiddels 99 rovers verzameld in deze onnozele online bende.

Gisteren ging het over de nieuwe liefde van Max Verstappen, meisje Piquet, waarschijnlijk verwekt door Senna als dank voor een zege in de GP Hongarije. Er is in deze appgroep veel meer sportwijsheid te vinden, meer dan waar ook ter tafel. Als je mee wil discusieren of stil wil lezen over het charisma van Michael van Gerwen of het verhaal achter hersenspinsels van onze zeilhelden daar alleen op de pacific? Laat even weten. Stuur een appje naar Pieter, Gommert, Karsten of Rob. Een van ons voegt je met liefde toe.

Rest ons een sportief en gezond 2021 toe te wensen. Veel succes in de jacht op de Glazen Bol.

 

 

 

 

Gepubliceerd op 02/01/2021
Aangepast op 02/01/2021
Auteur: Roversnest