De Glazen Bol XIII

 
De e-mail is aan de geadresseerden verstuurd

Potverdikkeme! Het 12de seizoen kende een slot om van te likkebaarden of in ieder geval de vingers bij af te likken. Wanneer Alfred Hitchcock het script had geschreven dan was de vrolijke Brit (geboren 13 augustus 1899) onherroepelijk als ongeloofwaardig bestempeld.

Chris Ecker wist op het aller allerlaatste moment Jan Kueter van de troon te stoten. Een stoel waar de sympathieke Noord-Hollander het hele jaar op had zitten spinnen als een tevreden kater. De laatste 21 minuten van seizoen 2017/2018 zullen niet snel worden vergeten in Huize Kueter. Dat is zeker.

Met minder dan een half punt voorsprong pakte Mr.Ecker De Bol. Onze heilige graal gaat dus voor het eerst op reis naar Brabant. Dit stukje geschiedenis wordt gevierd op 8 september aanstaande in de haven van Rotterdam, maar dat wist je al lang.

Wat dan? Nou, de 50 vragen staan alweer klaar en het nieuwe seizoen start daags na het feest. We gaan hopelijk weer een jaar fanatiek op jacht naar 20 punten of raken in groot verdriet van het op haar missen ervan. Of iets er tussenin.

What ever. We gaan ervan uit dat jij er weer bij bent. Denk je nu -hoho eens even, het is welletjes geweest, roof maar door zonder mij- laat dat dan uiterlijk 1 september weten. Lijkt ons natuurlijk onwaarschijnlijk, maar je weet het maar nooit…

De contributie is voor de 13de keer op rij hetzelfde gebleven. Tikkie komt eraan! Rest ons een ieder vast succes te wensen. Veel plezier en wellicht tot 8 september.

Gepubliceerd op 21/08/2018
Aangepast op 02/09/2018
Auteur: Roversnest