Glazen Bol Rookies 2

 
De e-mail is aan de geadresseerden verstuurd

Welkom bij de Glazen Bol en de 1000 Rovers. Leuk dat je meedoet! Als rookie zal je de komende tijd veel moeten leren en dat doet iedereen op zijn eigen manier. De een komt er spelende wijs achter wat de beste tactiek is of waar op onze site welke informatie te vinden. De ander leest de reglementen aandachtig door en vraagt eenĀ  bekende binnen het Roverspeloton om raad.

 

Belangrijkste voor nu is dat je kan starten. De eerste deadline is namelijk aanstaande vrijdag al. Je hebt in ieder geval een inlogcode (voornaam, eventuele tussenvoegsels en achternaam gescheiden door punten) en een wachtwoord (12345) nodig.

 

Onze regelementen https://www.1000rovers.nl/information/reglement/ zijn uiteraard belangrijk maar ook erg lang. Het loont de moeite om artikelen 6 en 7 (over de puntentelling) alsmede artikelen 17 en 19 (over het inzenden) in ieder geval te lezen voor het spel te beginnen.

 

Tot slot een instructiefilmpje hoe het allemaal werkt. Er zal ook een Q en A whatsapp groep worden aangemaakt waar je met vragen aan ons terecht kunt.

 

Rest ons je veel plezier en succes te wensen het komende seizoen!

Gepubliceerd op 08/09/2019
Aangepast op 09/09/2019
Auteur: Roversnest