Rovers triathlon en loting Knock Out

 
De e-mail is aan de geadresseerden verstuurd

Ja ja, zondag 14 juli is het weer zo ver! Door velen geliefd, maar waarschijnlijk door nog meer gehaat, de Rovers triathlon!

Voor de dertiende keer alweer wordt er 600 meter gezwommen, 21 km gefietst en iets meer dan 5 km hardgelopen (althans, door de Rovers die dan nog kunnen lopen). Kan je niet hard zwemmen? Geen probleem, dat kan vrijwel niemand. Heb je geen fiets? Geen probleem, iedereen fietst op dezelfde gehuurde mountainbike (ongeveer €25). Kan je niet hardlopen? Geen probleem, wandelend haal je ook de streep. Eén ding is zeker, grenzen worden verlegd!

We verzamelen om 9 uur bij Outdoor Valley in Bergschenhoek om vervolgens met de gehuurde mountainbikes richting De Strandgaper aan de Zevenhuizerplas te fietsen, waar om 10 uur het startschot zal klinken. Reeds 25 Rovers hebben zich aangemeld, een record! Lijkt jou dit ook de ultieme uitdaging, meldt je dan aan via een appje aan Rover Pieter (0624 931 690, svp alleen als je je nog niet hebt aangemeld via de groepsapp). Wacht hier niet te lang mee, want de fietsen moeten gereserveerd worden!

Tot slot. Trouwe bezoekers van de site zullen gezien hebben dat de Knock Out in de halve finale is aangekomen! Wil je weten welke volbloed cup fighters door het lot aan elkaar gekoppeld zijn en welke vragen zij kunnen verwachten, kijk dan hier:  https://youtu.be/NdUS_uLfnO0

Gepubliceerd op 04/06/2019
Aangepast op 04/06/2019
Auteur: Roversnest