Roversgolf zaterdag 13 april

 
De e-mail is aan de geadresseerden verstuurd

Zaterdag 13 april wordt de vierde RoversGolf georganiseerd. Nog ver weg, maar in verband met het reserveren van de flights moeten we er vroeg bij zijn. Na 3 uiterst gezellige edities strijken we dit jaar neer op Golfpark De Efteling. Vanaf 10 uur gaan we in de schaduw van Hollebolle Gijs de fairways een stukje onveiliger maken.

 

Een GVB is vereist om mee te mogen doen, maar voor de nieuwsgierige onder ons kan er ook een clinic worden georganiseerd. Was 3 jaar geleden een groot succes. Heb je zin om onder begeleiding van een pro wellicht verborgen talenten te ontdekken, dan is dat mogelijk. Bij meer dan 10 deelnemers worden er clubs en ballen geregeld om voor zeker een paar rovers onder ons een nieuwe verslaving te ontwikkelen. U bent gewaarschuwd.

 

Ook voor de clinic willen we uiterlijk voor 1 maart aanstaande de startlijst rond hebben. Kosten zijn 25 euro voor de clinic plus 19,50 euro voor een aansluitend lunchbuffet met de wedstrijdgolfers. Voor de rovers die strijden voor ons eigen groene jasje zijn de kosten 37,50 voor 9 holes en 19,50 voor dezelfde lunch. Voor de liefhebbers is na de lunch de ronde afmaken mogelijk, maar wel even doorgeven.

 

Palmares:

2016: Rein van Leeuwen (De Haenen, Teteringen)

2017: Rein van Leeuwen (Kralingen, Rotterdam)

2018: Rein van Leeuwen (Zeegersloot, Alphen aan den Rijn)

 

13 rovers hebben al toegezegd om 13 april de clubs te kruisen. Op wie mogen we nog meer rekenen? Graag zo snel mogelijk reactie want we zijn benieuwd. Houd er aub rekening mee dat we op je rekenen wanneer je hebt toegezegd.

Gepubliceerd op 05/02/2019
Aangepast op 05/02/2019
Auteur: Roversnest