Vers Roversbloed

 
De e-mail is aan de geadresseerden verstuurd

De dertiende jacht op de Glazen Bol staat op punt van beginnen: de nieuwe verrukkullukke 50 staan weer op een rijtje. Er is geen weg meer terug, voor jou zeker niet!  Uiteraard eerst nog een klein feestje in de haven van Rotterdam op 8 september, maar een dag later kunnen we los. Het nieuwe seizoen is dan officieel geopend. 

Net als andere jaren zullen minder enthousiaste rovers plaats moeten maken voor vers roversbloed. Nieuw bloed is belangrijk voor de lange termijn, dat weet jij vast ook. Wil een religie of sekte overleven dan zijn enthousiaste sympathisanten van levensbelang. De Glazen Bol en de 1000 Rovers heeft nieuwe familieleden nodig. Rookies zo groen als gras die je nog van alles wijs kunt maken. Onschuldig en minimaal 3 seizoenen nodig hebben om iets van ons spel te begrijpen en vervolgens verslaafd te raken.

Wij denken dat jij precies weet wat wij bedoelen; wie een goede rover zou kunnen zijn. Eentje die 1x ongetraind de triatlon meedoet of met niet meer dan de spelregels van Yatzee in de kontzak meedoet aan ons pokertoernooi. Eentje die halverwege het seizoen erachter komt dat je met 10×0,6 punten niet erg ver komt en uiteindelijk Unibet vergeet.

De werving en selectie kost tijd. We hebben dus een beetje haast. Weet jij nog 1, 2 of misschien zelfs een aantal potentiele rovers? Laat het ons dan weten. Bereid hem dan wel een beetje voor (niet te veel natuurlijk) wat voor idioten wij zijn. Geef ons een e-mail adres en dan gaan wij ons best doen om hem over te halen definitief plaats te nemen in het roverspeloton. Wij zijn benieuwd.

Gepubliceerd op 16/08/2018
Aangepast op 16/08/2018
Auteur: Roversnest