Volgend jaar weer?

 
De e-mail is aan de geadresseerden verstuurd

Het twaalfde seizoen kende een mooi slot. Chris Ecker heeft de GLAZEN BOL gewonnen door bij de allerlaatste vraag (WK voetbalfinale) net genoeg punten te verzamelen om Jan Kueter van de troon te stoten. 

We vragen ons af wat jij ervan vond? Vind je ons spelletje net zo leuk als de meeste rovers? We hebben eerlijk gezegd enig enthousiasme een beetje gemist afgelopen seizoen. Zoals we enigszins stoer in ons reglement hebben opgenomen, wordt enige betrokkenheid van rovers verwacht en hebben wij minder voor met rovers die slechts de anonimiteit opzoeken. 

We kunnen ons goed voorstellen dat andere zaken prioriteit hebben gekregen: trainen voor de roverstriatlon kost nu eenmaal veel tijd en serieus nadenken of je 8 september met mede rovers op de boot stapt tijdens de Wereldhavendagen kan er bij inschieten. Het kan natuurlijk ook goed dat je een stille genieter bent. Dan zitten wij er dus compleet naast. Dat horen wij uiteraard het liefste, want rover ben je eigenlijk voor het leven. Het volgende seizoen start op 9 september aanstaande. Laat alsjeblieft voor die tijd weten of je deel wil blijven uitmaken van het roverspeloton. Horen we niets, dan gaan we ervan uit dat het roven niet jouw ding is en gaan we verder zonder jou op jacht naar de Glazen Bol.

Gepubliceerd op 16/08/2018
Aangepast op 16/08/2018
Auteur: Roversnest