Nieuwe kansen in het nieuwe Roversjaar

Nieuwe kansen in het nieuwe Roversjaar
 

De winnaars glimmen van oor tot oor. Michiel Oosterhoff heeft de grootste grijns. Karsten zeg maar Kraai kan het niet laten om over zijn Rovershoed te beginnen en het Olympische etentje dat op hem wacht. Maar nieuwe rondes, nieuwe kansen. Meer info…

De winnaars glimmen van oor tot oor. Michiel Oosterhoff heeft de grootste grijns. Karsten zeg maar Kraai kan het niet laten om over zijn Rovershoed te beginnen en het Olympische etentje dat op hem wacht. Maar ook Bas van Neijenhof heeft reden tot een lach en kan als Voetbalrover zijn meisje meenemen naar een voetbalwedstrijd. De Winterrover kent twee winnaars met exact dezelfde punten: Wim van der Male en Frank Stout. Een loting gaat op het feest op 20 juni in Hoek van Holland bepalen wie de prachtige Wintershawl om de nek krijgt. En de strijd tussen de Orlando Magics en La Lakers gaat bepalen of Francis van Marle of Rein van Leeuwen de Roverkoning Knock Out in 2009 wordt. Maar nieuwe rondes, nieuwe kansen. Het nieuwe jaar wordt weer een jaar met fantastische sportevenementen: de Tour, Olympische winterspelen, het WK in Zuid-Afrika. En natuurlijk staat Sumo er weer op, wat dacht je dan. Het Roversnest hoopt dat alle losers de teleurstellingen laten voor wat het is en volgend jaar met hetzelfde enthousiasme en hoop als het Roversnest het nieuwe Roversjaar instapt. De nieuwe jacht begint op 1 juli met de Tour de Franc. Laat s.v.p. zo snel mogelijk via glazenbol@1000rovers.nl (uiterlijk 25 juni) weten of je ook in 2009-2010 weer meedoet aan de jacht op de Glazen Bol. Mocht je ook nog vrienden hebben die graag meejagen, geef het e-mailadres, naam, woonplaats en mobiele nummer ook door. Dan zorgt het Roversnest voor de rest.

Gepubliceerd op 03/06/2009
Aangepast op 03/06/2009
Auteur: Roversnest
 
 
Alex Kroon
21 juni 2009 om 12:16:13
En dan worden wij als rovers bedankt voor de gezelligheid. Bedankt hiervoor, echter de dank komt jullie 3 opperrovers en de website rover toe voor het mogelijk maken van deze happening.
Aad van den Bos
8 juni 2009 om 23:01:48
Kom op ROVERS niet vergeten op tijd in te vullen in het nieuwe ROVERS jaar, de heren die de vragen bedenken doen het voor de echte ROVERS ,zij besteden er veel tijd aan om de vragen te bedenken dat doen zij voor de echte ROVERS en niet voor jan MET DE KLEINE ACHTER NAAM .
Groetjes van ROVER Aad .
Robbie van den Bos
4 juni 2009 om 12:17:53
Van zulke reacties krijgt het Roversnest energie!

"Heren,

Ik heb genoten van mijn eerste Glazen Bol-deelname. Als Rookie zag het er lang naar uit dat ik een te verwachten prijs mee naar huis zou nemen, maar das verdammte Fussbal heeft me natuurlijk weer genekt. Het heeft het spelplezier niet in de weg gestaan. Spontane uitbarstingen van jolijt na een Russische Dakar-overwinning en een briljante laatste strike-out van Phillies closer Brad Lidge werden afgewisseld met hartgronding gevloek na een snelle goal van Samuel Eto'o en de inzinking van de Noorse legende Bjorndalen. Voeg daarbij de dagen dat ik mijn hoofd veelvuldig tegen de muur heb gebeukt, nadat er een deadline voorbij was gegaan (curling, Formule 1!).

Afkickverschijnselen? Geenszins. Vink mij maar weer aan op de presentielijst van seizoen 2009-2010. Het Roversfeest moet ik aan me voorbij laten gaan, maar de aanmelding van een nieuwe rover moet dat leed toch grotendeels verzachten.
Broerlief Chris Tempelman wil ook graag zijn niet geringe sportkennis combineren met een flinke scheut geluk in de Glazen Bol en de Veertig Rovers.

Dank voor de organisatie, veel plezier in de Hoek en tot volgend seizoen!

Walter Tempelman"

Paul Steijger
3 juni 2009 om 16:28:59
Mijne heren, van harte! Jullie hebben het verdiend.

Michiel, het is een eer om de bokaal aan jou te mogen overhandigen!

Tot de 20e!