Roversfeest 2019: Gestampte Meisjes

 

De Gestampte Meisjes dansten, grapten en zongen energiek. In het knusse Rietveld theater gaven Ymke van Hoof, Esmée van Liere en Therena van der Pluijm een wervelende show. Drie leuke meiden uit Utrecht doen aan  fysiek cabaret leert google. Nou, dat is niet gelogen! Tjonge, hun voorstelling Ballen 2.0 spettert! Het is een ode aan de man, aan ons Rovers! En terecht, want wij hebben het niet makkelijk. Hoe om te gaan met onafhankelijke vrouwen en ook nog oppassen voor #metoo? En wat gebeurt er als er niet genoeg paardensport op onze kalender staat?

De Gestampte Meisjes zorgden gisteravond (red. 7 september)  voor meer dan een schaterlach. Er werd geschuurd, getwerkt, geflirt, gespuugd en met skippyballen gemept of gejongleerd. Het applaus was dan ook groot na afloop, de waardering enorm. Al was één ex-winnaar van de Glazen Bol vooral blij dat zijn vrouw het leuk vond en kreeg een andere oud-winnaar er soms te rode oortjes van, verder was echt iedereen laaiend enthousiast. En dat waren er veel, want bijna 80 rovers en roversvrouwen waren naar Delft gekomen. Een impressie van de avond…

De jaarwisseling 2019/2020 was er een om te onthouden. Misschien zelfs wel de beste ooit. Het Roversnest sloot daarom even na middernacht trots de deuren van het theater en blikt vol vertrouwen naar het komende seizoen.

Gepubliceerd op 08/09/2019
Aangepast op 05/10/2020
Auteur: Roversnest