Sportief en vooral gezond 2021!

Sportief en vooral gezond 2021!
 

“First rule of 2021, never talk about 2020″”, aldus Brad Pitt. Kortgeschoren haar, sigaret ligt balancerend op de onderlip, vieze bontjas over de frêle schouders. Fight Club 1999.

Wij kijken ook liever vooruit. Na het rampjaar lijkt ons spel levendiger dan ooit. Al is de sportkalender nog steeds in de war. Al moeten we nog op zoek naar vervangende vragen voor de F1 Zandvoort en de Rotterdam Marathon, het traditionele skispringen op Nieuwjaarsdag in Garmisch-Partenkirchen ging gelukkig wel door. En hoe? De Pool David Kubacki (foto) vloog naar een schansrecord en bezorgde 3 rovers een mooie buit van 6,7 punten.

Met onze nieuwe trotse koploper Cahit In vliegen wij 2021 aan. Zondag vallen de dartpijltjes in de beslissende dubbels en gaat in Saoedi-Arabië de belangrijkste woestijnrally ter wereld van start. En de Vendée Globe, de solozeilwedstrijd rond de wereld, nadert Kaap Hoorn en wordt op weg naar Frankrijk in een definitieve plooi getrokken. Wat te denken van de vermaledijde SuperBowl (2020, foto onder)? Wanneer de als Transformer Autobot Matrix verklede atleten het strijdtoneel betreden dan is rover Gommert Leune niet meer te houden. Zijn neusje gaat glimmen, oren krullen en zijn wereld verandert in een grote tunnel naar Amerika.

Al deze spanning en sensatie is te volgen in onze ‘Trouwe volgers’ app-groep. Er hebben zich inmiddels 99 rovers verzameld in deze onnozele online bende. Op 1 januari ging het over de nieuwe liefde van Max Verstappen, meisje Piquet (foto), waarschijnlijk verwekt door Senna als dank voor een zege in de GP Hongarije. Er is in onze app-groep meer sportwijsheid te vinden dan waar ook ter tafel. Als je wil discussiëren over de zin of onzin van American Football of het verhaal achter de hersenspinsels van onze zeilhelden alleen op de Pacific wil weten. Stuur een whatsapp naar Pieter, Gommert, Karsten of Rob. Een van ons zal je met liefde toevoegen.

Rest ons ieder een sportief en gezond 2021 toe te wensen. Veel succes in de jacht op de Glazen Bol.

Gepubliceerd op 02/01/2021
Aangepast op 03/01/2021
Auteur: Roversnest