Tussenronde Rovers Kock-out: 5 december

Tussenronde Rovers Kock-out: 5 december
 

De Knock-out vindt voor de tussenronde zijn vervolg op 5 december. Als de kinderen gespannen naar hun schoen staren, zullen de Rovers die veroordeeld zijn tot deze tussenronde verbeten afstemmen op het K1-gevecht tussen vaderlands trots Semmy Schilt en de Fransman Jerome le Banner.

Inmiddels is de loting voor de tussenronde van de Kock-out alweer een tijdje geleden verricht door de prachtige dochters van Rover Wim van der Male. Met het honkbalcomplex van de Delftse Blue Birds als achtergrond werden de lootjes een voor een zorgvuldig uitgekozen en de koppeltjes tot elkaar veroordeeld. De volledige loting van de tussenronde is te vinden op de site. In totaal zullen 22 Rovers proberen via K1 een ticket tot het hoofdtoernooi te bemachtigen. Elf Rovers zullen de ring echter niet overleven en na 10 tellen blijven liggen.

De Knock-out vindt voor de tussenronde zijn vervolg op 5 december. Als de kinderen gespannen naar hun schoen staren en de longen uit hun lijf zingen in de hoop op een PS3 of de nieuwste Nintendo DS-I, zullen de Rovers die veroordeeld zijn tot deze tussenronde verbeten afstemmen op het K1-gevecht tussen vaderlands trots Semmy Schilt en de Fransman Jerome le Banner.

Oorspronkelijk stond dit weekend een gevecht in de tussenronde op het programma, maar de wegen van K1 zijn redelijk ondoorgrondelijk. Het gevecht dat nu op pakjesavond op het programma staat, is een confrontatie in de achtste finale van de World Grand Prix 2009. De Nederlander die deze GP zowel in 2005, 2006 als 2007 op zijn naam schreef, vindt in de Fransman een geduchte tegenstander op zijn pad (zie foto). Sinds 2005 schreef Le Banner meerdere kampioenschappen op zijn naam, waarvan de GP in 2000. Van zijn in totaal 74 gewonnen partijen eindigde hij er 59 met een knock-out.

Hoe gaat de tussenronde in zijn werk? In de week voorafgaande aan de tweekamp krijgen alle 22 deelnemende Rovers een mail dat het laatste nieuws van deze site aankomende dagen nauwlettend in de gaten gehouden moet worden. Een van die dagen voor het gevecht wordt via een nieuwsitem op de site aangegeven dat de verwachte winnaar kan worden ingezonden via forum. Het is belangrijk om je keuze eerder aan te geven dan degene aan wie je gekoppeld bent. Wie eerst komt, die eerst maalt. Als je tegenstander al een voorspelling heeft geplaatst, is jouw keuze automatisch gevallen op zijn tegenstander. Alvast succes en wie weet tot na Sinterklaas!

Gepubliceerd op 24/10/2009
Aangepast op 24/10/2009
Auteur: Roversnest
 
 
Yuri Bouwman
25 november 2009 om 11:26:57
semmy do it
Jeroen Kloet
23 november 2009 om 20:42:10
Ik kies voor Sem Schilt als winnaar van deze tweekamp !
Alexander van Verseveld
22 november 2009 om 22:32:48
Ik ga voor Neerlands trots, Semmy Schilt.

PS: Ik heet A van Verseveld, geen E.J. Verseveld